Waarom Strawberry Hill Procurement.

SHP heeft meer dan 20 jaar ervaring in het inkoopvakgebied, zowel nationaal als internationaal en heeft als zodanig ruime ervaring opgedaan met de verschillende aspecten van inkoop. Klik op de button "Ervaring" voor details. SHP beschikt over een first class leveranciersnetwerk in vele productcategoriën, zowel in binnen- als buitenland.

De stijl van SHP kan worden samengevat met de woorden direct, toegankelijk, communicatief, rationeel, pragmatisch en resultaatgericht. Projecten kunnen zowel uitsluitend door SHP als samen met een team van de opdrachtgever worden uitgevoerd. SHP krijgt zaken gedaan, is flexibel ingesteld (geen 9-5 mentaliteit), motiveert mensen, is een betrouwbare business partner en levert kwalitatief hoogstaand werk af.

SHP is gefocused op probleemoplossingen. Dit met oog voor creativiteit en gericht op het verlenen van excellente service aan de opdrachtgevers. Er wordt ook rekening gehouden met de wensen en mogelijkheden van de toeleveranciers om uiteindelijk het beste resultaat voor onze opdrachtgevers te bereiken. Dankzij internationale ervaring kunnen projecten ook in Engels en Duits sprekende omgeving worden uitgevoerd.

Uw bedrijf heeft bij Strawberry Hill Procurement maar met één aanspreekpunt te maken wat eventuele “ruis” tot een minimum beperkt en zal leiden tot een aanzienlijk snellere en efficiëntere afhandeling van zaken. Dit geldt uiteraard voor u als klant, maar ook voor alle toeleveranciers.